Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

62η Διανομή από τους «Χωρίς Μεσάζοντες» σήμερα το πρωί στην Κατερίνη και επικράτησε το αδιαχώρητο για πορτοκάλια και μήλα!


Τελευταία διανομή προϊόντων σήμερα το πρωί για το 2015 από τους «Χωρίς Μεσάζοντες» και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή!
Από πολύ νωρίς ο κόσμος είχε καταφθάσει για να προμηθευτεί πορτοκάλια Σπάρτης και μήλα Πιερίας.
Η πολύ οικονομική τιμή, η ποιότητα αποδείχτηκε μεγάλο κίνητρο τελικά για τους Κατερινιώτες που για μια ακόμη φορά αγκάλιασαν την προσπάθεια της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Ιδιαίτερη ήταν όμως σήμερα και η προσέλευση εθελοντών, κάτι που αποδείχτηκε… ευχάριστος πονοκέφαλος για την Εθελοντική Ομάδα!





.
Μιλήσαμε με τον κ. Κωτίδη Γιώργο που εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για την προσέλευση του κόσμου αλλά και την παρουσία των εθελοντών, μιας και σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Ο κ. Κωτίδης… έβγαλε όμως και ένα παράπονο, μιας και όπως μας είπε η απουσία των βουλευτών της Πιερίας σε μια δράση που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας (καταναλωτές και παραγωγούς) ήταν για ακόμη μια συνεχόμενη φορά αισθητή.

Στις προεκλογικές περιόδους οι βουλευτές ήταν εκεί μας είπε, μετά τις εκλογές όλοι τους εξαφανίστηκαν…

Επίσης μας ενημέρωσε ότι μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο θα γίνει μια μεγάλη λαϊκή συνέλευση στην πόλη της Κατερίνης με θέμα την πορεία του κινήματος και του εθελοντισμού γενικότερα.

Τα πορτοκάλια διατέθηκαν στους καταναλωτές προς 0,375 το κιλό, και τα μήλα προς 0,50 το κιλό!