Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με την προσωρινή διοίκηση του νεοσυσταθέντος σωματείου « ΤΡΙΑΣ»



          Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.  Γεώργιος υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη την προσωρινή διοίκηση του νεοσυσταθέντος Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου « ΤΡΙΑΣ»  η οποία αποτελείται από τον Κώστα Τσενεκίδη και τον Ιορδάνη Παπαδόπουλο και αποτελούν την Οργανωτική Επιτροπή του «3ου almiraMAN 2016» που έχει προγραμματιστεί για τις 14 & 15 Μαΐου 2016 στην Παραλία Κατερίνης.


          Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Σεβασμιότατου σχετικά με το τρίαθλο, το οποίο γνωρίζει ραγδαία άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αλλά και την ενημέρωση του για την πορεία της φετινής διοργάνωσης.
          Η Οργανωτική Επιτροπή συζήτησε με το Μητροπολίτη για τη σημαντικότητα της κορυφαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στην περιοχή μας, η οποία εκτός της αγωνιστικής δράσης θα προάγει το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα και θα συμβάλλει στη προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας. Στόχος της φετινής διοργάνωσης, όπως ανέφεραν τα μέλη της επιτροπής είναι η προσέλκυση μεγάλου αριθμού παλιών και νέων τριαθλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με αθλητές διεθνούς κύρους.
          Ο Σεβασμιότατος, αφού καλωσόρισε την οργανωτική επιτροπή, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία της διεξαγωγής του «3ου ALMIRAMAN 2016» και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για το άθλημα του τριάθλου όσο και για τη διοργάνωση που θα λάβει μέρος στα μέσα του Μαΐου.

          Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές του Μητροπολίτη, κ. Γεωργίου, για καλή επιτυχία και την υπόσχεση ότι η Εκκλησία θα σταθεί αρωγός και θα στηρίξει το Α.Π.Σ. «ΤΡΙΑΣ» και το «3ο almiraMAN 2016» αλλά και κάθε προσπάθεια η οποία συμβάλλει στην προώθηση της κουλτούρας του ευ αγωνίζεσθαι και ταυτόχρονα προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, κυρίως στα νεαρά παιδιά και τις νέες γενιές, οι οποίες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε χρειάζονται υγιείς διεξόδους από τις προκλήσεις τις καθημερινότητας.