Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Όνειρο γλυκό σαν... κουραμπιές και Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του κέδρου, Χριστούγεννα με τον Χιονάνθρωπο, αύριο το πρωί στο Ράδιο Ενημέρωση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Δομινίκη Καράντζιου και το Λεωνίδα Βαϊόπουλο!

Η Αλίσα, ένας διαφορετικός τάρανδος, γράφει γράμμα στον Αη Βασίλη με το βιογραφικό της, προσμένοντας να την επιλέξει για να οδηγήσει το έλκηθρό του! Η Εύα Κασιάρου θα μας πει αν τελικά φθάσει το γράμμα στον Άη Βασίλη και θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της "Όνειρο γλυκό σαν κουραμπιές" με την καταπληκτική εικονογράφηση της Γεωργίας Στύλου!





"Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του κέδρου, Χριστούγεννα με τον Χιονάνθρωπο" ένα ακόμη παραμύθι που θα σας αφηγηθούμε της Δομνίκης Καράντζιου. Ο κέδρος, για άλλη μια φορά, ονειρεύεται παραμονή Χριστουγέννων και κάνει μια ευχή, να περάσει Χριστούγεννα με έναν χιονάνθρωπο. Θα γίνει το όνειρό του πραγματικότητα;

Όλα αυτά το Σάββατο 9-10, το πρωί στο ράδιο ενημέρωση, 92,2 fm ή στο e-radio με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Δομνίκη Καράντζιου και τον Λεωνίδα Βαϊόπουλο.