Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για το θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της μειοψηφίας για δύο δημοτικές περιόδους Κλέαρχου Γώττα


Σήμερα Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, ύστερα από την έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου.
Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε πως έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της μειοψηφίας για δύο δημοτικές περιόδους στο Δήμο Κατερίνης Γώττα Κλέαρχου.
H κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα στην Κατερίνη και η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 στον Ι.Ν. της Θείας Αναλήψεως.




Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενέκριναν ομόφωνα το κατεπείγον της συνεδρίασης και ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο ο οποίος εισηγήθηκε την έκδοση ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θλιβερό γεγονός.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και τις διατάξεις των άρθρων 65, 94 και 95 του Ν.3852/2010,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας στους συγγενείς του εκλιπόντος πρώην Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της μειοψηφίας για δύο δημοτικές περιόδους στο Δήμο Κατερίνης Γώττα Κλέαρχου.

Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος από το Δημοτικό Συμβούλιο και από το Δήμαρχο Κατερίνης.

Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο για τα περαιτέρω.
       
   Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 01/2016.