Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Δυναμική παρέμβαση στα γραφεία της ΔΕΗ για επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια της πόλης μας έκανε το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Δυναμική αλλά και ουσιαστική παρέμβαση έκαναν το πρωί μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης στα γραφεία της ΔΕΗ για να ζητήσουν την επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια της πόλης μας.

Η ΔΕΗ σήμερα το πρωί έστειλε συνεργείο το οποίο και έκοψε το ρεύμα σε μητέρα τεσσάρων παιδιών η οποία δουλεύει καθαρίστρια στον Δήμο Κατερίνης και πρέπει να τονιστεί ότι της οφείλονται από τον Νοέμβριο δεδουλευμένα χρήματα.




Επίσης η συμπολίτισσα μας από ότι  δήλωσε, προσπαθεί και πληρώνει ότι μπορεί στην ΔΕΗ και ο λογαριασμός της δεν ήταν ανενεργός.

Η συμπολίτισσα μας επικοινώνησε με την Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, που άμεσα κινητοποιήθηκε και πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ και μετά από παρέμβαση των μελών της, το ρεύμα επανασυνδέθηκε στην συμπολίτισσα μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης τόσο για την άμεση κινητοποίηση τους, αλλά και για την ευαισθησία που έδειξαν και σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους μας βρέθηκαν κοντά σε μια οικογένεια της πόλης μας και κατάφεραν να την βοηθήσουν.


Κανταρτζής Μιχάλης.