Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Υπό την αιγίδα της Ιερας Μητρόπολης Κίτρους ,Πλαταμώνος και Κατερίνης η διεθνής διοργάνωση Τριάθλου «3ο almiraMAN 2016»

Υπό την αιγίδα της Ιερας Μητρόπολης Κίτρους ,Πλαταμώνος και Κατερίνης η διεθνής διοργάνωση Τριάθλου «3ο almiraMAN 2016»
Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη αντιπροσωπεία του ΔΣ του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου « ΤΡΙΑΣ», συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Ιορδάνη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Τσενεκίδη οι οποίοι και αποτελούν την Οργανωτική Επιτροπή του «3ου almiraMAN 2016» και θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Μαΐου 2016 στην Παραλία Κατερίνης.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Σεβασμιότατου σχετικά με τις εξελίξεις και τις δράσεις της διοργάνωσης, θέματα τα οποία είχε ζητήσει ο Σεβασμιότατος σε προηγουμένη συνάντηση να γνωρίζει.

Η Οργανωτική Επιτροπή συζήτησε με το Μητροπολίτη για τη σημαντικότητα της κορυφαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στην περιοχή μας, η οποία εκτός της αγωνιστικής δράσης ,σε συνδυασμό με τις παράλληλες εκδηλώσεις στον Εκθεσιακό της Χώρο, θα προβάλει την περιοχή μας στο ευρύ κοινό

Ο Σεβασμιότατος, αφού καλωσόρισε την οργανωτική επιτροπή, και εκτιμώντας τα δεδομένα και την προσπάθεια του Α.Π.Σ. «ΤΡΙΑΣ» έθεσε την διοργάνωση του «3ο almiraMAN 2016» υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κιτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και υποσχέθηκε ,εκτός απροόπτου, να είναι παρών την Κυριακή το πρωί για να σημάνει την εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους.