Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Δήλωση υποψηφιότητας του Χριστοφορίδη Σταύρου, Οδοντιάτρου για την θέση του Θεματικού εκπροσώπου Υγείας της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Δήλωση υποψηφιότητας του Χριστοφορίδη Σταύρου, Οδοντιάτρου για την θέση του Θεματικού εκπροσώπου Υγείας της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά από 20ετή συνεχή παρουσία στον Οδοντιατρικό συνδικαλισμό με τις παρατάξεις της Νέας Δημοκρατίας , τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και μέσα από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία,δηλώνω παρών στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στην Πιερία  και θέτω την υποψηφιότητα μου για την εκλογή στη θέση του θεματικού εκπροσώπου Υγείας της ΝΟΔΕ.


Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για την  ανασυγκρότηση του κόμματος και  πολύ σύντομα  για την αναγέννηση της χώρας , θέλω και εγώ  να συμβάλλω σε αυτήν την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις . Με την εμπειρία την οποία έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο κόμμα και τον Οδοντιατρικό συνδικαλισμό, θέτω  την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας και ζητώ την ψήφο σας στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές.

Πιστεύω όπως και όλοι μας πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη η οποία μπορεί την δύσκολη αυτή ώρα να οδηγήσει την πατρίδα σε καλύτερο μέλλον. Φιλοδοξούμε ,λοιπόν, όλοι παλιά και νέα στελέχη, όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε ώστε με την καθοδήγηση του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Πιστεύω πως με την εκλογή μου αυτή θα μου δοθεί η δυνατότητα να δουλέψω για μια Νομαρχιακή Οργάνωση ανοιχτή στην κοινωνία, η οποία θα αναδεικνύει και θα προτείνει λύσεις στα προβλήματα του Νομού .

Με ιδιαίτερο ζήλο και συνεχή προσπάθεια θα δουλέψω ώστε να βρεθούν λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας υγείας στον Νομό μας.

Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Σας καλώ να λάβετε μέρος μαζικά στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών και να με στηρίξετε δυναμικά με την ψήφο σας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 16.00-20.00 ( ΕΚΑΒΗ)

Με εκτίμηση

Χριστοφορίδης Σταύρος
Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας
Υποψήφιος του θεματικού τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Πιερίας