Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Παρασκευή 22 Απρίλη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική αφού νέοι και νέες, μαθητές και μαθήτριες από την Κατερίνη πήραν μέρος και ήρθαν σε επαφή με το σύνθημα του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ το οποίο ήταν «Άλλαξε τον Κόσμο το έχει ανάγκη».

Δεν επιλέχτηκε τυχαία το σύνθημα αυτό γιατί μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα, αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες προς όφελος του λαού. Μπορούμε να χτίσουμε την κοινωνία που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες.
Παλεύουμε για τη σοσιαλιστική κοινωνία που κριτήριο έχει την ικανοποίηση των αναγκών του λαού και των παιδιών του. Όπου ο πλούτος δεν θα μαζεύεται στα χέρια των λίγων, αλλά θα ανήκει σε αυτούς που τον παράγουν. Παλεύουμε για τη νέα κοινωνία χωρίς φτώχεια, ανεργία, κρίσεις, πολέμους και προσφυγιά. Την κοινωνία που απελευθερώνει τον άνθρωπο και τις δυνατότητές του.



Για ακόμη μια χρονιά το Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ έγινε  ευκαιρία για πολλούς μαθητές να εκφραστούν δημιουργικά, να ανταλλάξουν ιδέες, να ενώσουν τη φωνή τους με τους συμμαθητές τους που ζουν τα ίδια προβλήματα κι έχουν τα ίδια όνειρα για το μέλλον. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές στο κάλεσμα της ΚΝΕ να πάρουν ενεργά μέρος στα Μαθητικά Φεστιβάλ. Φάνηκε ο ενθουσιασμός και η ανάγκη τους να αναπτύξουν τους προβληματισμούς και τη δημιουργικότητά τους, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν.