Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΜΕ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων, Νέων και Ανδρών-Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αναχωρεί την Πέμπτη 5/5 η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούμενη από 20 αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος σε 13 αγωνίσματα από τις 6 ως τις 8 Μαΐου.

Ιδιαίτερα αισθητή για το Ν.Ο.ΚΑΤ. θα είναι η απουσία της πρωταθλήτριας του Κατερίνας Νικολαΐδου που τις ημέρες αυτές θα βρίσκεται στο Βραδεμβούργο της Γερμανίας εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών Γυναικών. Η Διοίκηση και οι Προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ευελπιστούν σε μια πολύ δυναμική εμφάνιση των αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αιχμή του δόρατος τη δίκωπο αποτελούμενη από τους αθλητές Καραμήτρο Θωμά και Κακούρη Νίκο οι οποίοι τα τελευταία τα χρόνια βρίσκονται πάντα στην κορυφή στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι δυο νεαροί ταλαντούχοι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. Καριπίδης Σάββας και Κούρτη Κατερίνα, που επιλέχθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Ανάπτυξης, θα συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς