Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ» ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με τη θεατρική παράσταση «Οι παράξενοι επισκέπτες», μια κωμωδία καταστάσεων που σταχυολογείται με κεντρικό μήνυμα «Αλληλεγγύη σημαίνει: νοιάζομαι-συμπάσχω» συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των «Εαρινών Ημερών Μουσών 2016» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Το θεατρικό δρώμενο παρουσιάζεται την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στις 7:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», από τη θεατρικό ομάδα των αποφοίτων μαθητών του 2ου εφηβικού τμήματος του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού.

Η παράσταση προετοιμάστηκε και υλοποιήθηκε με την διδασκαλία, την καθοδήγηση και την υποστήριξη αρμόδιων ενηλίκων που μεταλαμπάδευσαν στους νεαρούς ηθοποιούς τις αξίες και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνική προσφορά.

Θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου. Επεξεργασία κειμένου: Ευγενία Βραχνίδου.

Εμφανίζονται οι μαθητές-ηθοποιοί: Πέτρος Θεοδωρίδης, Ελεάννα Παπία, Βαλέρια Μελκονιάν, Ελισάβετ Καμμένου, Ανθούλα Παντελώνα, Ηρακλής Χαϊδούδης, Παναγιώτης Κωφίδης, Θεοδώρα Ελευθεριάδου, Βασιλική Σκαθαρούδη, Βλαδίμηρος Ζαχαριάδης, Χρυσούλα Χιωτέρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


https://youtu.be/yOXlTMD3UHM