Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.

Η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποίησε την ετήσια Γ.Σ. της η Ε.Α.Υ.Π.
Η ανακήρυξη του πρώην Προέδρου της αλλά και πρώην Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστου Φωτόπουλου ως επίτιμου Προέδρου της Ε.Α.Υ.Π. ήταν αυτή που κυριάρχησε και έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα.


Ο κ. Χρήστος Φωτόπουλος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου και διετέλεσε πρόεδρος από το 1990 έως το 2002 καθώς και αντιπρόεδρος της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ από το 1900 έως το 2015.
Παράλληλα ήταν εκλεγμένος στην διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ σε διάφορα αξιώματα και από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 διετέλεσε πρόεδρος αυτής.

Ο κ. Φωτόπουλος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την τιμή που του κάνανε και στην ομιλία του έκανε μια αναδρομή στον χρόνο και στην ιστορία της ένωσης.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κυριαζίδης Δημήτρης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, Προεδρεία από όμορους νομούς, σύσσωμη η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, το σωματείο συνταξιούχων αστυνομικών, και πλήθος αστυνομικών υπαλλήλων σε μια όμορφη εκδήλωση που είχε ετοιμάσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας.

*Στην διάρκεια της ημέρας και άλλα ρεπορτάζ από την πολύ όμορφη εκδήλωση.