Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ


Στη λίμνη Πολυφύτου της Κοζάνης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Ιουνίου οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας « Ο Αλιάκμων», που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης. Το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε 19 αγωνίσματα όλων των κατηγοριών, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές από 12 συλλόγους σε 175 πληρώματα.

Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης πήραν μέρος 34 κωπηλάτες και κωπηλάτριες που έκαναν συνολικά πολύ καλή εμφάνιση, κατακτώντας υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Γ.Μπικογιάννη και Κ. Φυτοπούλου, 8 μετάλλια ( 3 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα).

1η θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

1) Δανά Ζωή και Κυριακίδου Κωνσταντίνα στο διπλό σκιφ κορασίδων

2) Χατζησαββίδης Χρήστος και Νάστος Σωτήρης στη δίκωπο παίδων

3) Κούρτη Κατερίνα και Φυτοπούλου Παρθενόπη στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών

2η θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

1. Μαχαιρίδης Κυριάκος και Ζαβαντίας Κωνσταντίνος στη δίκωπο παίδων

2. Τσιαλός Δημήτρης, Γραμματόσης Νίκος, Καριπίδης Σάββας και Τσελίκας Νίκος στη τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων.

3η θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

1. Καριπίδου Βασιλική στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.

2. Ηλιάδου Νίκη στο σκιφ νεανίδων

3. Δανά Ζωή και Κυριακίδου Κωνσταντίνα στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Μπούφτας Μανώλης και Τσαχουρίδης Σεραφρείμ στο αγώνισμα του σκιφ παίδων καθώς και οι Κωστοπούλου Κατερίνα και Τσαρούχα Μαρία στο διπλό σκιφ κορασίδων και στο διπλό σκιφ νεανίδων. Επίσης στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Μπούσιου Ελένη στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών, Ηλιάδου Νίκη στο σκιφ κορασίδων καθώς και οι Καλαμπάκας Νίκος Κετσιτζόγλου Κώστας, Ζιώγας Κώστας και Καρλέτσας Θανάσης στο τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών. Την 5η θέση στο αγώνισμά τους κατέλαβαν οι Μπούσιου Γιώργος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών και στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες η Καρπούζα Κυριακή στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών. Έκτοι τερμάτισαν οι Καβαδίας Αθανάσιος στο σκιφ παίδων και Ντέηβι Κώστας και Μπαλάτος Νίκος στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών, ενώ την 7η θέση κατέλαβαν οι Κωστοπούλου Κωνσταντίνα, Καλαϊτζίδου Αναστασία, Δεληγιάννη Ισαβέλα και Μαρέτη Βασιλική στο τετραπλό σκιφ κορασίδων και στην πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση οι Τρανός Γιάννης και Τομπρής Γιάννης στο αγώνισμα διπλό σκιφ Παίδων.

Ικανοποιημένοι από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας δηλώνουν οι προπονητές Γιώργος Μπικογιάννης και Κατερίνα Φυτοπούλου και προσθέτουν ότι παρά το κουραστικό πρόγραμμα όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ και αρκετά παιδιά που αυτή η διοργάνωση ήταν η πρώτη αγωνιστική τους εμπειρία, έδωσαν πολύ θετικά δείγματα.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς