Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας ανακηρύσσεται μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατιστών


Μία μεγάλη στιγμή για το Σύλλογο της Ποδηλατικής Από-Δρασης, αλλά και για όλους τους ποδηλάτες της Πιερίας, αποτελεί η ένταξη του Συλλόγου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδηλατιστών (European Cyclists’ Federation- ECF).
Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στις 26-29 Μαΐου στη Στοκχόλμη, η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις πολυπληθείς δράσεις της και να ανακηρυχθεί ομόφωνα μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, μέλη της οποίας είναι ποδηλατικές ομοσπονδίες και σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ποδηλατικής Από-Δρασης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις θέσεις, τις δράσεις , τα προβλήματα και τις προτάσεις των εκπροσώπων άλλων ευρωπαϊκών κρατών, να ανταλλάξουν απόψεις και να συμμετάσχουν σε ομάδες εργασίας που αφορούσαν στη διαχείριση ποδηλατικών ζητημάτων.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλα τα μέλη της ομοσπονδίας ο Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας του Συλλόγου, που με τις συνεχείς επισκέψεις στα σχολεία του Νομού μας, κάνει μία τεράστια προσπάθεια για την καλλιέργεια οδηγικής παιδείας και ποδηλατικής νοοτροπίας στους μαθητές.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του συλλόγου, που τα έξι αυτά χρόνια από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα ,στήριξαν και στηρίζουν με το δικό του τρόπο ο καθένας, τις προσπάθειες για την ένταξη και εδραίωση του ποδηλάτου στον τομέα των αστικών μετακινήσεων.

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας μέσα από αυτή τη διεθνή αναγνώριση, γίνεται πιο δυνατή και πιο υπεύθυνη, συνεχίζοντας να διεκδικεί τα δικαιώματα των ποδηλατιστών με ακόμη περισσότερα εφόδια και γνώση