Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''


Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. καλεί τα μέλη του και όσους εργαζόμενους στο εμπόριο, στις υπηρεσίες, στην παραγωγή, θέλουν να γίνουν μέλη, να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12/6/2016 στις 11πμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Θέμα της συζήτησης 
 
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά πιο αποφασιστικά, οργανώνοντας την πάλη μας ενάντια στην πολιτική του εργασιακού μεσαίωνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ομοϊδεατών τους. Παλεύουμε ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα, όπου η μεγαλοεργοδοσία έχει εργάτες χωρίς δικαιώματα, με ατομικές συμβάσεις εργασίας, με εργασιακές σχέσεις λάστιχο, με μισθούς χαρτζιλίκι, με απλήρωτους εργάτες, χωρίς ωράρια, ανασφάλιστους, χωρίς μέτρα ασφάλειας, με την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς να είναι στην ημερήσια διάταξη. Χωρίς ουσιαστική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φυσικά μέσα σε αυτό το καθεστώς η σύνταξη γίνεται άπιαστο όνειρο. Δίπλα σε αυτά προσθέστε τη φοροληστεία παλιά και νέα. Όπως είναι, η αύξηση στο ΦΠΑ σε όλα τα είδη πλατιάς κατανάλωσης, την αύξηση στα καύσιμα, τον ΕΝΦΙΑ, τη μείωση συντάξεων και μισθών κλπ. Όλα αυτά, που οι ψεύτες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα καταργούσαν .

Ενώ συνεχίζουν να διαμορφώνουν ένα επιχειρηματικό περιβάλλον και μέσω του νέου «αναπτυξιακού νόμου», όπως τον βαπτίσαν, που φέρνει νέες φοροαπαλλαγές και νέα χρηματοδότηση για τους Επιχειρηματικούς Ομίλους.

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες

Δεν σκύβουμε το κεφάλι! Δεν αποδεχόμαστε αυτήν την πολιτική.

Παλεύουμε για:

Υπογραφή Κλαδικών Συμβάσεων με αυξήσεις.

Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.

Κανένας εργάτης απλήρωτος.

Καμία χρηματοδότηση στη μεγαλοεργοδοσία.

Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις.

Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 11πμ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ι.Υ.Ν.Π.