Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ενθουσίασαν τα χορευτικά τμήματα των «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ» στο 4ο Αντάμωμα των απανταχού Μηλιωτών


Ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παρουσίασαν τα τμήματα του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», στο 4ο Αντάμωμα των απανταχού Μηλιωτών ενθουσιάζοντας όλους όσοι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κατέκλυσαν κάθε γωνιά του κυρίως και των πέριξ χώρων της εκδήλωσης.


Τα δρώμενα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Μηλιάς «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», ενώ το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης τα χορευτικά των τοπικών συλλόγων (Μεσαίας και Κάτω Μηλιάς) ήταν εμπλουτισμένο με παραδοσιακούς, λαϊκούς ήχους και φυσικά αυθεντικές τοπικές γεύσεις.


«Ο Σύλλογός μας στηρίζει ενεργά πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να προάγουν την πολιτισμική μας κληρονομιά και παράδοση όπως η συγκεκριμένη» σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», Κων/νος Μανιουδάκης συγχαίροντας τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση.


Όπως είναι γνωστό, η εκδήλωση – θεσμός για την περιοχή πραγματοποιείται με αφορμή την πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στην Άνω Μηλιά.