Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Κελίδης Χαράλαμπος: ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ

Στις 19-20-21 Ιουλίου στην συζήτηση που έγινε στη βουλή για τον εκλογικό νόμο ψήφισης της απλής αναλογικής και τι δεν ακούσαμε. 



ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:


Καταψήφισε την απλή αναλογική αν και το ΠΑΣΟΚ την είχε σημαία του δεν πιστέψατε ποτέ, αν πραγματικά πιστεύετε στην απλή αναλογική θα την ψηφίζετε στα 20 χρόνια που κυβερνούσατε διατηρούσατε εκλογικούς νόμους τέτοιους όπου κάνατε πλιάτσικο την ψήφο του Ελληνικού λαού και καταστρατηγούσατε τη βούλησή του 

Η απλή αναλογική ψηφίστηκε έγινε νόμος του κράτους η ισχύ του θα είναι από τις μεθεπόμενες εκλογές , η κυρία Γεννηματά με την άρνησή της να ψηφίσει υπέρ , χάρισε στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη 50 έδρες ελπίζοντας στις επόμενες εκλογές να καρπωθεί το πλεονέκτημα αυτού του νόμου των 50 εδρών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2019 μήπως ο νόμος του μπόνους το έκτρωμα τερατούργημα αυτό δεν είναι δικό σας:

Άκουσον –άκουσον η κ. Γεννηματά ξεκίνησε διμέτωπο αγώνα κατά κυβέρνησης και του κόμματος της Ν.Δ ενώ τρία χρόνια συνεργάζονταν και στήριζε, φαίνεται ήταν αρκετά τα τρία χρόνια για να διαλυθούν τα πάντα.

Κ. Γεννηματά οι Φαρισαϊσμοί και η υποκρισία σας έχει ξεπεράσει τα όρια της αθλιότητας

Ακούσαμε και από την κ. Μπακογιάννη να λέει ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις είναι σταθερές, θα λέγαμε η κ. Μπακογιάννη να μας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα.

Α) Μετά τη δεκαετία 1950 πόσες μονοκομματικές Κυβερνήσεις άντεξαν στο χρόνο;

Β) Στη Γερμανία από το έτος 1968 έως και σήμερα είναι μονοκομματικές ή συμμαχικές;

Γ) Πόσες χώρες της Ευρώπης έχουν μονοκομματικές Κυβερνήσεις δύο ή τρείς;

Δ) Η κυβέρνηση της Ένωσης Κέντρου του κ. Γ. Παπανδρέου δεν ήταν μονοκομματική το 1965 πως ανατράπηκε; Τα Ιουλιανά του 1965 σας θυμίζουν τίποτε; Αλήθεια η κυβέρνηση του Κων/νου Μητσοτάκη δεν ήταν μονοκομματική;

Στην παραπάνω συζήτηση στη βουλή βγήκε και μια είδηση που ήταν άγνωστη στον Ελληνικό λαό.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε μόνο εθνικιστές και εθνικόφρονες έχουμε και αντιστασιακούς και μάλιστα σε ηλικία μόλις δύο ετών

Αν η Κυβέρνηση έχει κοινωνική ευαισθησία οφείλει να βγάλει μια αντιστασιακή σύνταξη

Η απλή αναλογική που ψηφίστηκε θα ισχύει από τις μεθεπόμενες εκλογές για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2019 θα γίνουν με το σημερινό νόμο με τις 50 έδρες μπόνους, λάθος υπολογισμούς κάνατε. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο στην προκειμένη περίπτωση χωρίς τον Ελληνικό Λαό όνειρα Θερινής νυκτός.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δε θα γίνει παρένθεση ούτε θα αποτύχει γιατί τη χρειάζεται η κοινωνία γιατί τη χρειάζεται ο Ελληνικός λαός

Κελίδης Χαράλαμπος