Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Αλέκος Καλτσίδης: Δεν έχω ούτε θέλω καμία σχέση με Παπαδόπουλο!


Λόγω της εμπλοκής του ονόματος μου σε διάφορα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν και αναπαράγονται από τα γνωστά ...παπαγαλάκια στην περιοχή μας, θέλω να δηλώσω και να ξεκαθαρίσω τη θέση μου με τα εξής:

Ο Πιερικός είναι Πιερικός. Και δεν τον αγαπάμε όλοι μας σήμερα επειδή ανακατευτήκαμε στα διοικητικά του. Τον αγαπούσαμε και χθες και προχθές και πάντα. Και προσωπικά θα το έκανα ξανά αν μου το ζητούσαν και θα βοηθούσα, γιατί πονάω την ομάδα.

Ακούγονται κάποια πράγματα τα οποία λέγονται στο όνομα μου και αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Είμαι θετικός σε κάθε σοβαρή πρόταση που θα κατατεθεί για το καλό του Πιερικού.

Και από έξω να είμαι και πάλι θα βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ και μέσα στο Δ.Σ. με κάποιο σχήμα να είμαι, και πάλι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για το καλό του συλλόγου.

Αυτό είπα και δε φοβάμαι να το ξαναπώ γιατί αγαπάω την ομάδα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω πει ότι θα είμαι θετικός σε μια κίνηση που θα μετέχει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δε το έχω πει πουθενά και σε κανέναν αυτό.

Άν το έχουν μεταφέρει κάποιοι στην ποδοσφαιρική πιάτσα της πόλης μας, είναι ψέμα.

Και έχω τους δικούς μου λόγους για τους οποίους δε θα ήθελα να στηρίξω καμία προσπάθεια ή κίνηση στην οποία θα μετέχει και ο άνθρωπος αυτός.


Αλέκος Καλτσίδης
Παντοτινός φίλαθλος και πρώην 
αντιπρόεδρος ΣΦΚ Πιερικού