Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα Πιερίας. Τα εγκαίνια των υπονοούμενων, των καθυστερήσεων και των ατοπημάτων...

Γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα Πιερίας. Τα εγκαίνια των υπονοούμενων των καθυστερήσεων και των ατοπημάτων...

Μιάμιση ώρα περίμενε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, οι βουλευτές και ο κόσμος τους Περιφεριάρχη κ. Τζιτζικώστα και Αντιπεριφεριάχη κ. Μαυρίδου για να γίνουν τα εγκαίνια!!!

Η ώρα είχε περάσει τις 9:00 το βράδυ και παρότι η πρόσκληση ανέφερε ώρα έναρξης εγκαινίων 8:00 και όλοι οι επίσημοι ήταν παρόντες από νωρίς, τα εγκαίνια δεν είχαν αρχίσει.

Ο εκνευρισμός των προσκεκλημένων δεν κρυβόταν...



Σε ερώτηση μας προς τους διοργανωτές για τον λόγο της καθυστέρησης η απάντηση που πήραμε ήταν ότι δεν είχαν έρθει ακόμα ο Περιφεριάρχης κ. Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφεριάρχης κ. Μαυρίδου…

Στην επισήμανση μας ότι οι βουλευτές είναι εδώ και ώρα στο χώρο της έκθεσης, όπως και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, η απάντηση που πήραμε ήταν η εξής:

«Ας περιμένουν οι βουλευτές…»

Τελικά λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ έφθασαν οι δυο επίσημοι και ξεκίνησε η διαδικασία των εγκαινίων χωρίς κανείς τους να απολογηθεί για την καθυστέρηση.

(Πόσους από εσάς δεν σας έχει εκνευρίσει η περίπτωση να σας καλούν σε μια εκδήλωση και αυτή να ξεκινάει 1-2 ώρες αργότερα γιατί κάποιος επίσημος άργησε να πάει;)

Και ενώ περιμέναμε άλλη μια βαρετή τελετή εγκαινίων, ήρθε η τοποθέτηση του Δήμαρχου Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλου για να δώσει ενδιαφέρον και χρώμα στα εγκαίνια με αυτά που ακολούθησαν.


Στον λόγο του ο κ. Δημόπουλος ανέφερε ότι οι αγρότες δεν είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης και απευθυνόμενος στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν φταίνε αυτοί γιατί δεν είναι στο κέντρο των αποφάσεων και δεν έχουν υπουργοποιηθεί.
Μέρος του αδύναμου κρίκου είπε ο κ. Δημόπουλος ότι είναι οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μακάρι κάποιος από αυτούς να πάρει υπουργείο...
Δεν ξέρω αν σας ακούνε στην κυβέρνηση κ. βουλευτές, συνέχισε ο κ. Δημόπουλος!

Όπως ήταν φυσικό αυτό το απόσπασμα της ομιλίας του κ. Δημόπουλου προκάλεσε τον εκνευρισμό των τριών βουλευτών που φάνηκε και στον λόγο τους αργότερα, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ενώ εύκολα μπορούσε κάποιος να διακρίνει την δυσαρέσκεια τους, απλά αν τους κοιτούσε…


Μπέττυ Σκούφα: Δήμαρχε, το συγκεκριμένο σφάλμα θα πρέπει να αναζητηθεί σε αυτούς που το δημιούργησαν.

Χάρης Τζαμακλής: Δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να απαντήσω στις αιτιάσεις του κ. Δημόπουλου.

Κάτι που μας έκανε επίσης αρνητική εντύπωση ήταν ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρόεδρου του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ που ήταν εκεί επίσημος προσκεκλημένος για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια, ο κ. Τζιτζικώστας και η κ. Μαυρίδου έφυγαν κάποια στιγμή από μπροστά του και πήγαν στα περίπτερα όπου φωτογραφήθηκαν και γεύτηκαν τα εδέσματα των εκθετών!


 Σοβαρό ατόπημα κατά του επίσημου προσκεκλημένου.


Δεν έφταναν όλα αυτά, έπεσε και το ρεύμα!



Τέλος, ποιος πρόεδρος από τους πολλούς που βρισκόταν εκεί παραπονέθηκε στους διοργανωτές ότι δεν προσφωνήθηκε; (Προβλήματα που έχει ο κόσμος ε...)

*Αργότερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" φωτορεπορτάζ από την πραγματική Γιορτή του Αγρότη, από τα περίπτερα και τα χορευτικά.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Κανταρτζής Μιχάλης


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ: