Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συναδέλφισσα/συνάδελφε,

Πάει καιρός από τότε που το κοινωνικό αγαθό που ονομάζεται Εθνική, Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία έχει περιπέσει στη δίνη μεγαλόστομων εξαγγελιών και μεταρρυθμίσεων όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων δίχως όραμα και διάλογο, καταστροφικών σχεδιασμών, άστοχων πειραματισμών, πρόχειρων αλλαγών καιανούσιων εκπαιδευτικών πολιτικών. 

Τα μόνα που παραμένουν ακέραια, αναλλοίωτα και σταθερές αξίες στην Εκπαίδευση είναι η ψυχή, το φιλότιμο, η προσφορά και η εργατικότητα όλων μας. Οι άδικες κι αντιεκπαιδευτικές μνημονιακές πολιτικές που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη σφοδρότητα και στην εκπαίδευση, υποβάθμισαν τη ζωή και το έργο μας, έπληξαν την αξιοπρέπειά μας και ακύρωσαν τα όνειρά μας.

Γιατί αξίζουμε περισσότερα

Στις εκλογές της 2 Νοεμβρίου, οι συνάδελφοι για ακόμα μια φορά καλούνται να εμπιστευθούν τις
σταθερές αξίες, την υπευθυνότητα, τη συνέπεια, το ήθος και την ειλικρίνεια που διαχρονικά έχει δείξει η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. Πιερίας με σκοπό πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων σε δύσκολες πραγματικά εποχές.

Οι Υποψήφιοι από τη ΔΑΚΕ Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ για τις εκλογές για την ανάδειξη των Αιρετών Μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ. (ΠΥΣΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ) είναι:

1. Βάσσου Φρειδερίκη του Ευαγγέλου

2. Κατιμερτζή Μαγδαληνή του Παναγιώτη

3. Κριθάρα Μαρία του Βασιλείου

4. Παπανικολάου Κωνσταντίνος του Ηλία

5. Τσακιρίδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου

Οι Υποψήφιοι από τη ΔΑΚΕ Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ για τις εκλογές για την ανάδειξη των Αιρετών Μελών του Ανώτερου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΑΠΥΣΠΕ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) είναι:

1. Τάκος Χρήστος του Νικολάου

2. Χανδόλιας Βασίλειος του Αθανασίου

Γιατί αξίζουμε περισσότερα

Οι Υποψήφιοι από τη ΔΑΚΕ Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ για τις εκλογές για την ανάδειξη των Αιρετών Μελών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) είναι:

1. Τάκος Χρήστος του Νικολάου

Για τη Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. Πιερίας

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Λάμπρου Βασίλειος Χάιδας Χρήστος