Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης

Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής στη μεγαλύτερη γιορτή της Κατερίνης το Δεκέμβριο.

Πέρσι 485 εθελόντριες και εθελοντές κάθε ηλικίας πήραν μέρος και προσέφεραν υπηρεσίες σε 1.200 βάρδιες.

40.000 επισκέπτες.

180 επιχειρήσεις σπόνσορες του νομού προσέφεραν εντελώς δωρεάν όλα τα υλικά και τις υπηρεσίες που χρειάστηκαν για τη λειτουργία του.

38 μουσικά σχήματα.

Χορωδίες και χορευτικά συγκροτήματα

25 παιδικές παραστάσεις.

57 σχολεία και νηπιαγωγεία.

Φέτος προβλέπεται μεγάλη κοσμοσυρροή που θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ και θα προβάλει την πόλη μας πανελλαδικά και στο εξωτερικό. Το πνεύμα των Χριστουγέννων για 3η χρονιά στην πόλη μας.

Οι ομάδες και τα συνεργεία ήδη ξεκίνησαν (στήσιμο και στολισμός των 12 ξύλινων σπιτιών, φωτιστικά, ηλεκτρολογικά, έλατα, φάτνη, ο φούρνος, η κουζίνα της γιαγιάς, το ταχυδρομείο του Αη-Βασίλη, τα μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, το δημιουργικό εργαστήριο για νήπια, το λούνα παρκ, το έλκηθρο, η βάρκα, ο ξυλοκόπος, το καφενείο, το ζαχαροπλαστείο με τα ζαχαρωτά, τα ποπκόρν, το σπιτάκι με τους χυμούς, η βιβλιοθήκη, η παραμυθούπολη, η γωνιά με τα δώρα, το αερόστατο, κλπ. κλπ.).

Τα πάντα θα είναι έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου στον ανακαινισμένο Καπνικό Σταθμό, δίπλα στο άνετο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Αφήνουμε το πορτοφόλι μας στο σπίτι και διασκεδάζουμε, μικροί και μεγάλοι, γιατί η είσοδος είναι δωρεάν.

Προαιρετικά 2 κιλά τρόφιμα ή φάρμακα για τους άπορους συμπολίτες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο που λειτουργούν μέσα στον Καπνικό Σταθμό.

Δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών στην ιστοσελίδα “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ – Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου”, στο σύνδεσμο:

http://www.ecss2006.com/TOPOS/mySPT_XXTK_ETHEL1.asp?myPWD=XXTK2016!!