Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Πιερίας, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο, χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς που τη στήριξαν στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ).



Τους ευχαριστούμε θερμά διότι με την ψήφο τους στην Α.Σ.Ε. απέρριψαν τόσο τον κυβερνητικό συνδικαλισμό (ΑΑΚ-ΔΑΚΕ), όσο και το συνδικαλισμό που εγκλωβίζει συνειδήσεις στη λογική της διαχείρισης, του «σφάξε με αγά ν’ αγιάσω» και του «συνεμορφώθην προς τα υποδείξεις», που δε βγάζει άχνα για την ταμπακιέρα (απανωτά αντι-εκπαιδευτικά μέτρα, συνέχιση της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής), που στελέχη του διατυπώνουν ακόμη και ρατσιστικές απόψεις (ΚΕΕ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ).


Συνεχίζουμε πιο δυνατά τον αγώνα ενάντια στο «νέο» σχολείο της αγοράς και της αμάθειας, για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πάλη ενάντια στη βάρβαρη αντι-εκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική, για να δυναμώσει η προοπτική να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ε.Λ.Μ.Ε. (15-12-2016) ενισχύοντας αποφασιστικά το ταξικό ρεύμα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η στήριξη του ψηφοδελτίου της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών είναι ο θεμέλιος λίθος για την αλλαγή των συχετισμών, για τη μόνη πραγματική ενότητα των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων. Όλοι μαζί, στους δύσκολους καιρούς, να ζωντανέψουμε την ελπίδα! Για ένα συνδικάτο ταξικό και αγωνιστικό!

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Άλλαξε τα πράγματα!
Δώσε τώρα δύναμη στη δύναμή σου!
Κανένας συμβιβασμός! Καμία απογοήτευση!
Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε κάθε αντιλαϊκή πολιτική!
http://www.pamehellas.gr/ http://www.edupame.gr/