Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών: Ευχαριστούμε … συνεχίζουμε

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών: Ευχαριστούμε … συνεχίζουμε
Ήταν πριν από 4 χρόνια, όταν η τότε πρωτοεμφανιζόμενη συνδικαλιστική παράταξη «Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών», προς γενική έκπληξη όλων, αναδεικνυόταν 1η δύναμη στις εκλογές για το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πιερίας.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, οι εκπαιδευτικοί της Πιερίας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια, που έχει γίνει, αναδεικνύουν την μικρή μας ομάδα:

1η δύναμη στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια για 3η συνεχόμενη φορά.

Οι εκπαιδευτικοί της Πιερίας αντιστέκονται, αψηφούν τις πιέσεις, αδιαφορούν για τη λάσπη και ψηφίζουν ελεύθερα!! Λέξεις όπως ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη δεν αποτελούν ξεχασμένες αξίες.

Οι εκπαιδευτικοί της Πιερίας τολμούν και κόβουν τον ομφάλιο λώρο που τους συνδέει με το κομματικό κατεστημένο και αποδεικνύουν ότι δεν χειραγωγούνται, δεν εξαγοράζονται, δεν τρομοκρατούνται.

Οι εκπαιδευτικοί της Πιερίας στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει σε πανελλαδικό επίπεδο, για να απαλλαγούν τα υπηρεσιακά συμβούλια από τον εναγκαλισμό των κομματικών παρατάξεων.

Σε όλους αυτούς που γύρισαν την πλάτη στον κομματισμό και μας τίμησαν, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και ένα πιο μεγάλο μπράβο!! Η ψήφος σας αποτελεί τη μοναδική μας ανταμοιβή και μας δείχνει το δρόμο.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι αυτής της τιμής.


Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Όλοι μαζί - Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις