Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Πέτρας Ολύμπου»

Παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Πέτρας Ολύμπου»
Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Πιερίας στην πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τα προσφυγόπουλα της δομής φιλοξενίας «Πέτρας Ολύμπου».


Κατά την διάρκεια των τελευταίων 4 ημερών συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα παιδικών τροφών, ειδών κουζίνας και κουβερτών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, η οποία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 μεταφέρθηκε με δύο τρέιλερ στην Πέτρα Ολύμπου και μετά από συνεννόηση με την στρατιωτική διεύθυνση της δομής, διανεμήθηκε σε 85 οικογένειες που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας συζήτησαν με τους εκπροσώπους των προσφύγων της δομής και συμφώνησαν, κατά την διάρκεια λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου», 450 τα παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών να επισκεφτούν το Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και να φιλοξενηθούν στο πλαίσιο των πρωινών εκδηλώσεων του Χωριού από 19 έως 22 Δεκεμβρίου 2016.


Τα παιδιά μας ζήτησαν να τους βρούμε μπάλες! Σας παρακαλούμε, αν έχετε κάποια μεταχειρισμένη μπάλα ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή βόλεϊ και σας περισσεύει, μπορείτε να την φέρετε στον Καπνικό Σταθμό (καθημερινά 09:00 – 21:00).

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους πολίτες της Πιερίας για την διαρκή στήριξη των δράσεων της και την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλουν τόσα χρόνια.



Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00 / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr