Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία η έκθεση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ανοικών Ασθενών

Με επιτυχία η έκθεση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ανοικών Ασθενών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έκθεση, του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης – Ψυχιατρικός Τομέας από το «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοïκών Ασθενών» (Κ.Η.Φ.Α.Α.) στη στέγη του «Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας.

Η έκθεση αφορούσε δημιουργίες της ομάδας Εργοθεραπείας, καθώς και δειγματοληπτικό έλεγχο μνήμης (mini mental) στα μέλη του συλλόγου. Τα εκθέματα της διοργάνωσης ήταν δημιουργίες των μελών του Κέντρου, υπό την καθοδήγηση της Εργοθεραπεύτριας του Κέντρου.

Την εκδήλωση αγκάλιασε, με ιδιαίτερη θέρμη, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, πλήθος πολιτών, καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου από τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων και τη χορωδία. Εκ μέρους της Διοίκησης παραβρέθηκε ο Διοικητικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γιώργος Καραθάνος καθώς και σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ . Κατερίνης, από το τμήμα Βοηθών Εργοθεραπείας.

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, γνωστοποιήθηκε η ύπαρξη του Κ.Η.Φ.Α.Α. και αναδείχθηκε το έργο που επιτελείται σ’ αυτό, όπως η εφαρμογή σταθερού προγράμματος ενίσχυσης των νοητικών λειτουργιών των μελών, ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, δημιουργία δεσμών με οικογένειες μελών, ευαισθητοποίηση του κοινού του τόπου μας.


Το Κ.Η.Φ.Α.Α., στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ., λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και παρέχει, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης .

(Πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 2351046910 κ. Πετρίδου Χριστίνα).


Η Προϊσταμένη του Κ.Η.Φ.Α.Α..
Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ.
Πετρίδου Χριστίνα
Μυστρίδης Ανέστης