Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» Νέας Εφέσου

Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» Νέας Εφέσου
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Νέα Έφεσο και στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου εντοπίων «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ», πραγματοποιήθηκε η προγραμματισθείσα γενική συνέλευση, με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος κ. Κατσαρέλας Χρήστος, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ανέπτυξε διεξοδικά τις δράσεις του συλλόγου κατά την τελευταία διετία και παρουσίασε στα μέλη, τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα που έλαβαν χώρα στο παραπάνω χρονικό διάστημα. 


Μετά την έγκριση των πεπραγμένων από το σώμα της συνέλευσης, ακολούθησαν οι διεργασίες των εκλογών οι οποίες μετά την πρώτη συνάντηση των εκλεγμένων μελών, έδωσαν την παρακάτω σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπαθεοχάρης Αθανάσιος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στεφανάκης Ιωάννης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δασιοπούλου Αικατερίνη

ΤΑΜΙΑΣ: Τσιλακοπούλου Μυρσίνη

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ & ΧΟΡΩΔΙΑΣ: Λιάκου Ματίνα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Τσώνης Ιωάννης

ΜΕΛΟΣ: Κοσκινά Αικατερίνη

ΜΕΛΟΣ: Τζιώκα Αικατερίνη

ΜΕΛΟΣ: Καραλής Αθανάσιος

ΜΕΛΟΣ: Παπαναστάση Χριστίνα

ΜΕΛΟΣ: Τσιλακοπούλου Ευαγγελία

ΜΕΛΟΣ: Παπαθεοχάρης Θωμάς

Ο απερχόμενος και επί σειρά 13 ετών πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατσαρέλας Χρήστος συνεχάρη ολόθερμα τόσο τον νεοεκλεγέντα 23χρονο πρόεδρο, όσο και το νεοσυσταθέν διοικητικό συμβούλιο και ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στα νέα τους καθήκοντα, συνοδευόμενα πάντοτε από δημιουργικές δράσεις για τους νέους και τον τόπο.

Εκ μέρους του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο επερχόμενος πρόεδρος κ. Παπαθεοχάρης Αθανάσιος, κατά την πρώτη του ομιλία, ευχαρίστησε θερμά τόσο τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Κατσαρέλα για την 15χρονη πολύτιμη και αξιοσέβαστη προσφορά του στο σύλλογο, όσο και τα προηγούμενα μέλη της διοίκησης. Εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς όλα τα μέλη του συλλόγου για τη στήριξη τόσο του ιδίου, όσο και των υπόλοιπων εκλεγμένων μελών, δήλωσε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση, ανάδειξη και διάδοση των τοπικών ηθών και εθίμων, ενώ τέλος, έκλεισε τη σύντομη εισήγησή του υποσχόμενος ανάληψη πρωτοβουλιών για υλοποίηση από τη μεριά της διοίκησης πλούσιων πολιτιστικών δράσεων.