Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Υπογραφή συμβάσεων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την προμήθεια υλικών διαγράμμισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Υπογραφή συμβάσεων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την προμήθεια υλικών διαγράμμισης
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, υπέγραψε, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, συμβάσεις που αφορούν την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ» προϋπολογισμού 74.000,00€ με ΦΠΑ 24% χρηματοδότησης: Π.Ε.Δ. 2016 χρηματοδοτούμενο από τόκους, μετά από τον ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη των προμηθευτών.

Συγκεκριμένα, οι συμβάσεις προβλέπουν προμήθεια 20.500 κιλών λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών ,200 κιλών κίτρινου ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών,200 κιλών μαύρου ακρυλικού χρώματος,200 κιλών κόκκινου ακρυλικού χρώματος, 437 λίτρων διαλυτικού και 6.000 κιλών γυάλινων σφαιριδίων.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με γνώμονα τη βελτίωση της προσβασιμότητας, της καθημερινότητας τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της Πιερίας και της εκτέλεσης βασικών υποδομών με στόχο την άνετη και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, υπέγραψε τρεις συμβάσεις για προμήθεια υλικών διαγράμμισης ,προκειμένου να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.