Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς... (ΒΙΝΤΕΟ)
54 θέματα σε μια ώρα κατάφεραν να συζητήσουν σήμερα το βράδυ οι δημοτικοί μας άρχοντες και αν δεν κάνουμε λάθος αυτή η συνεδρίαση πρέπει να ήταν η πιο γρήγορη που έχουμε δει!


Τρία θέματα προ ημερησίας διάταξης και ο... Αντιδήμαρχος κ. Λεμονόπουλος ήταν αυτά που κρατήσαμε από την σημερινή βραδιά.


Έχουμε και λέμε :

Την αντίδραση του "Άλλου Δρόμου" και της κ. Γνωσούλας Χαϊλατζίδου προκάλεσε η συζήτηση με την μορφή κατεπείγοντος από την πλευρά του Δήμου για ένα θέμα του Πάρκου των Χρωμάτων (αλλαγή θέσης στο τραινάκι...).
Η κ. Χαϊλατζίδου εξέφρασε την απορία της τόσο γιατί μπήκε το θέμα σε προ ημερησίας όσο και για το κατεπείγον αφού για την λειτουργία του Πάρκου των Χρωμάτων έχει ψηφιστεί η "κανονιστική"...

Ερώτηση για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έκανε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φάκας :



Και...

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λεμονόπουλος εισηγήθηκε να μην γίνει δεκτή, γνωμοδότηση για την ίδρυση πολυκαταστήματος ένδυσης και υπόδησης στον Δήμο Κατερίνης.
Κάτι τέτοιο είπε ο κ. Λεμονόπουλος θα αποτελέσει ταφόπλακα για τις επιχειρήσεις του Δήμου Κατερίνης.
Με τον κ. Λεμονόπουλο συμφώνησαν όλες οι παρατάξεις του Δήμου Κατερίνης εκτός από την... δικιά του!

"Άλλος Δρόμος", "Νέα Εποχή", "Λαϊκή Συσπείρωση", ανεξάρτητοι και οι Μπερεδήμας και Μακρίδου συμφώνησαν με την εισήγηση του κ. Λεμονόπουλου και επισήμαναν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι αντίθετος στην δημιουργία τέτοιων πολυκαταστημάτων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Κατερίνης, όμως διαφώνησαν με την εισήγηση του συναδέλφου τους και ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας πολυκαταστήματος. (να σημειώσουμε ότι η απόφαση έχει μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα, αλλά και πάλι είναι κάτι που έχει τον συμβολισμό του...).

Αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργή του κ. Λεμονόπουλου που εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας ότι θα ενημερώσει τους επαγγελματίες του Δήμου Κατερίνης για την στάση των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων!!!


Αυτά...


*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr