Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

H Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1978» επισκέφθηκε τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Παπακωνσταντίνου Θεόδωρο στην Κατερίνη

H Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1978» επισκέφθηκε τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Παπακωνσταντίνου Θεόδωρο στην Κατερίνη
Μέσα από υγιείς διαδικασίες και με την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών τα παιδιά εκτός από την μύηση στα μυστικά του ποδοσφαίρου, αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας. Στα πλαίσια της οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας μας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη την Δευτέρα 12/12/16 και την Τρίτη 13/12/16, η προγραμματισμένη συνεργασία και αξιολόγηση από τον κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Παπακωνσταντίνου Θεόδωρο.

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων (Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό) του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ βρέθηκαν και αξιολογήθηκαν στο χώρο του εργαστηρίου και έλαβαν τα προσωπικά τους αποτελέσματα με βάση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων της διατροφής τους. Ο χώρος πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα, μιας και οι συμμετοχές των παιδιών έφθασαν τις 75.

Η έναρξη συνεργασίας της Ακαδημίας μας με ειδικούς επιστήμονες κρίνεται επιβεβλημένη για τα τμήματα των υποδομών μας, ώστε συνεχώς να παρέχεται η ανάλογη ενημέρωση και φροντίδα.

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Παπακωνσταντίνου Θεόδωρο κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο για την επιστημονική παροχή δωρεάν προσφοράς ενημέρωσης, εξέτασης και αξιολόγησης όλων των παιδιών της Ακαδημίας μας.

Επιτρέψτε μας να τονίσουμε ότι η ενέργειά σας αυτή πέρα από την ουσιαστική της πλευρά αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης της απόδειξης της ευαισθησίας, της αγάπης στα νέα παιδιά.

Η ευγενική και πολύτιμη προσφορά των υπηρεσιών σας ενισχύει την προσπάθειά μας. Είναι χαρά μας να έχουμε υποστηρικτές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.


ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ