Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνίαση κλοπής και συλλήψεις στην Κατερίνη

Εξιχνίαση κλοπής και συλλήψεις στην Κατερίνη
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης κλοπή χρηματικού ποσού και κινητών τηλεφώνων. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου καθώς και συνεργού του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα οι προαναφερόμενοι τον Αύγουστο του 2016 στην Κατερίνη αφαίρεσαν από κοινού την τσάντα 51χρονης ημεδαπής η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Συνελήφθη χθες (03-02-2017) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ιατρική συνταγή φαρμακευτικών δισκίων η οποία ήταν πλαστή. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.