Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο διεθνής αγώνας τριάθλου ALMIRA-MAN υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ο διεθνής αγώνας τριάθλου ALMIRA-MAN υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
O Διεθνής αγώνας τριάθλου Αlmira-Man (κολύμβηση-ποδήλατο-τρέξιμο) που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Μαΐου 2017 στην Παραλία Κατερίνης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και ο αγώνας τριάθλου ALMIRA-X- που θα διεξαχθεί στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 τελούν για φέτος υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνoς. 


Το τρίαθλο, εντυπωσιακό αλλά και απαιτητικό, γνωρίζει ραγδαία άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια χάρη στο εντεινόμενο ενδιαφέρον για άθληση και τις ξεχωριστές, σπάνιας ομορφιάς διαδρομές που προσφέρονται. Οι αγώνες του ΑlmiraMan και ALMIRA-X- αναμένεται να προσελκύσουν έντονο ενδιαφέρον και μεγάλο αριθμό συμμετοχών και θα διεξαχθούν σε πανέμορφες διαδρομές στο φυσικό περιβάλλον της Πιερίας.

Με αφορμή τις δύο αυτές διοργανώσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέτουμε υπό την αιγίδα μας αυτές τις δύο σημαντικές διοργανώσεις τριάθλου που συμβάλλουν στην εμπέδωση και την προώθηση των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι, του αθλητισμού και του εθελοντικού κινήματος. Ευχόμαστε η Πιερία να καθιερωθεί ως επίκεντρο αντίστοιχων δραστηριοτήτων που προάγουν τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό και ταυτόχρονα συντελούν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού».