Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ευχαριστήριο προς την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ευχαριστήριο προς την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας θέλει να συγχαρεί δημόσια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο για τη ουσιαστική και στοχευμένη πρωτοβουλία του να πραγματοποιηθούν στη σλαβική και τη ρουμάνικη γλώσσα οι Ακολουθίες του Επιταφίου και της Αναστάσεως, τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, αντίστοιχα.


Εκατοντάδες τουρίστες από τις χώρες των Βαλκανίων, που επέλεξαν την Πιερία για τις διακοπές τους κατά τη διάρκεια των Άγιων Ημερών του Πάσχα, παρακολούθησαν τις συγκεκριμένες Ακολουθίες στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής.

Ο προσκυνηματικός τουρισμός αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της Ομοσπονδίας μας και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δυναμικά και να συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό και ιδιαίτερα την ανάπτυξη και αναβάθμιση του προσκυνηματικού τουρισμού καθώς και την άμεση προώθηση των τουριστικών ροών ανάμεσα στις Ομόδοξες χώρες.


Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γρηγόριος Βεΐδαμενίδης Μιχάλης Γκαράς