Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Αλλάζει το πρόγραμμα της η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Αλλάζει το πρόγραμμα της η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.
Με την ευκαιρία την επίσκεψης σήμερα στην πόλη μας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλουγλου η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του "Πεθαίνοντας στο γέλιο" αντί για αύριο όπως και ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Ο κ. Κούλουγλου θα βρίσκεται στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης καλεσμένος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για να μιλήσει για το κίνημα των "Χωρίς Μεσάζοντες".


Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:00 το βράδυ.

Έτσι η Κ.Λ.Κ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του κ. Κούλουγλου και αυτή στις 8:00 το βράδυ στην "ΕΚΑΒΗ" με την υποσημείωση ότι μετά το τέλος της ταινίας θα βρίσκεται εκεί ο κ. Κούλουγλου για να μιλήσει με το κοινό.

Έτσι βέβαια δεν θα μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει και την ομιλία στον Καπνικό Σταθμό και να δει και το ντοκιμαντέρ του κ. Κούλουγλου...
Εκτός αν οι διοργανωτές την προβάλλουν την ώρα της συζήτησης για το κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες"...

Δείτε την ανακοίνωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης:

Αυτόν τον Απρίλιο, για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης φιλοξενείται στην πόλη μας. Χάρη στην πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης οι συμπολίτες μας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 8 αξιόλογες ταινίες της φετινής διοργάνωσης, σε 5 ημέρες και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο. Το πρόγραμμα προβολών παρουσιάζει ποικιλία θεμάτων και δημιουργών.

Η έναρξη των προβολών θα γίνει την Κυριακή 23/4 στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη στις 20.00 με μια μικρή αλλαγή:

Θα προβληθεί το νέο ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Πεθαίνοντας στο Γέλιο» το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο 2017 στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Στο τέλος της προβολής θα βρίσκεται στην αίθουσα ο σκηνοθέτης για να συνομιλήσει με το κοινό. Επίσης, τη Δευτέρα θα προβληθεί παρουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Κεραμιδιώτη το ντοκιμαντέρ του «Που ήμουν, πού είμαι, πού πάω- Φωνές αμφιθεάτρου» καθώς και το «Σκέφτομαι τα κορίτσια που αγάπησαν».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα προβολών Τρίτη 25 Απριλίου έως και Πέμπτη 27 Απριλίου θα τηρηθεί κανονικά.