Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΘΕΜΑ : «ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των επιχειρήσεων της Πιερίας με στόχο την ενίσχυση και προώθηση των εξαγωγών...

διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ., στη Συνεδριακή Αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Κύρια εισηγήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα. Στεφανίδου Χριστίνα, Σύμβουλος Α΄ Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου του Μονάχου, με αρμοδιότητες στη Νότια Γερμανία ( περιοχή Βαυαρίας και Βάδης - Βυτεμβέργης).

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της Γερμανίας και για τα οικονομικά της μεγέθη. Θα αναλυθούν οι ευκαιρίες και οι κλάδοι στους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον και ζήτηση. Ειδικότερα θα γίνει ενημέρωση για τη σήμανση των τροφίμων, τη δομή του λιανεμπορίου, τις κατασκευές, τον τουρισμό. Θα γίνει παρουσίαση επιτυχημένων παραδειγμάτων από ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία.

Στο δεύτερο μέρος τοπικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων θα έχουν την δυνατότητα για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τη Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄ κυρία Στεφανίδου, για εξειδικευμένη πληροφόρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, στα τηλέφωνα 23510 23211 (εσωτ. 7 ή εσωτ. 3) και στα e-mail: press-office@champie.ondsl.gr και eestep@champie.ondsl.gr