Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση τροχαίας για τον κόμβο Λαχαναγοράς στην Θεσσαλονίκη

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη (03-05-2017) κατά τις ώρες 10:00΄ (στο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. προς Θεσ/νίκη) και 18:00΄ (στο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. προς Αθήνα) θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες σε δύο Φάσεις στον κόμβο Λαχαναγοράς...

στα πλαίσια του έργου ¨Κόμβος Κ16-Τοποθέτηση μεταλλικών γεφυρών σήμανσης¨. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων ως εξής:


(Α΄ΦΑΣΗ ώρα 10:00΄) :

(1) Στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ (Κόμβος Κ1) μέχρι τη συμβολή του με την Περιφερειακή Οδό (Κόμβος Λαχαναγοράς) στο ρεύμα πορείας προς Θεσ/νίκη.

(2) Στον κλάδο πορείας προς Θεσσαλονίκη του κόμβου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

(3) Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσ/νίκη θα διεξάγεται ως εξής:


- Μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ από το κόμβο Κ1.

- Μέσω του κόμβου Κ1, είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα), έξοδος για Σίνδο, είσοδος στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Εδέσσης.


(Β΄ΦΑΣΗ ώρα 18:00΄):

(1) Στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από τη συμβολή του με τον Κόμβο των Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονίας μέχρι τη συμβολή του με την Περιφερειακή Οδό (Κόμβος Λαχαναγοράς) στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα

(2) Στο παράδρομο του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. από το ύψος της συμβολής του με τον κυκλικό κόμβο Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονίας μέχρι το ύψος της συμβολής του με τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα.

(3) Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα να διεξάγεται μέσω κυκλικού κόμβου Κ.Τ.Ε.Λ., 26ης Οκτωβρίου, Επ.Ο.1 (Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου), Περιφερειακή Οδός, Κόμβος Λαχαναγοράς, αριστερά αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από την παραπάνω Υπηρεσία θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.