Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Το «ταξίδι» στη Β’ Εθνική τέλειωσε. Τώρα ξεκινάμε με νέα όνειρα

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Το «ταξίδι» στη Β’ Εθνική τέλειωσε. Τώρα ξεκινάμε με νέα όνειρα
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 το αγωνιστικό πρόγραμμα 2016 – 2017 για τον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής όπου συμμετείχε η ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Τελευταίος αγώνας στην Ξάνθη με την ομάδα «ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης». Ήταν ένας αγώνας χωρίς ενδιαφέρον για τις Πιερίδες Μούσες. Ήταν μια ευκαιρία συμμετοχής για τις παίχτριες και ιδιαίτερα για τις νέες, από τις πολλές που είχε στο δυναμικό της φέτος η ομάδα.

Τώρα η Διοίκηση του Συλλόγου σχεδιάζει τη νέα πορεία της ομάδας στην Γ’ Εθνική πλέον από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και δίνει βαρύτητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της Ακαδημίας.

Όσα νέα κορίτσια επιθυμούν να ξεκινήσουν την προκαταρκτική διαδικασία ένταξης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Πιερίδων Μουσών θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο της Ανδρομάχης την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017. Τηλ. επικοινωνίας με την πρόεδρο κ. Παρασκευή Ζιώγα 6936170169.

Επίσης θα ακολουθήσουν ποδοσφαιρικά τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχει η ομάδα με όλο το δυναμικό της. Έτσι όλη την επόμενη περίοδο και μέχρι την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018 οι Πιερίδες Μούσες θα έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα προετοιμασίας και αγώνων.