Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Δημιουργία Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου

Δημιουργία Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου
Μετά την ανοιχτή πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκη, προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις που ομοφωνούν στη δημιουργία ενός πολιτικού Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, για την Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας και την απελευθέρωση από τα δεσμά των «οικονομικών» κατακτητών, ο πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Π.Κ.Ε) κ. Ιωάννης Μπαδάνης, με δήλωσή του, θέτει τις δυνάμεις του κόμματός του στην υπηρεσία αυτού του σκοπού.


Στην παραπάνω δήλωση προέβη ο πρόεδρος του ΕΠΚΕ, στη διάρκεια της συνάντησης στα γραφεία του Ε.ΠΑ.Μ. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, στην οποία παρόντες ήταν εκ μέρους του Ε.ΠΑ.Μ., ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καζάκης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Δημήτρης Κυπριώτης και εκ μέρους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Π.Κ.Ε), ο πρόεδρος Ιωάννης Μπαδάνης.

Στην διάρκεια της συνάντησης, διαπιστώθηκε η συναντίληψη για την άμεση δημιουργία του Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου με σκοπό την ανάκτηση, από τη χώρα μας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και την απελευθέρωση από τη φυλακή του ευρωσυστήματος.

Αφετέρου, τέθηκαν επί τάπητος οι επιμέρους πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμοστούν από μια Πατριωτική Δημοκρατική κυβέρνηση για να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλή λιμάνια και με αισιόδοξες προοπτικές στο μέλλον.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και υπάρχει η ανάγκη της συσπείρωσης όλων των Πατριωτικών Δημοκρατικών και Ριζοσπαστικών Δυνάμεων σε μια πολιτική Εθνική Συμμαχία, για να διασωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Αθήνα 23 Μαΐου 2017
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.