Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Διευκρινίσεις για την καλύτερη λειτουργία του ιστολογίου μας.


Δυο απαραίτητες διευκρινήσεις τόσο για την καλύτερη λειτουργία του ιστολογίου μας, όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων εσάς που στέλνετε τα άρθρα σας προς δημοσίευση.


1. Μην αποστέλλετε σε εμάς καταγγελίες για άρθρα και απόψεις που έχουν αναρτηθεί σε άλλα ιστολόγια. 

Αν κάτι έχει αναρτηθεί στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" και θέλετε να το σχολιάσετε, να πείτε την άποψη σας ή την διαφωνία σας, ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε.

Αν όμως κάτι έχει αναρτηθεί σε άλλα ιστολόγια και θέλετε να το σχολιάσετε δεν έχουμε ούτε την ευθύνη ούτε την αρμοδιότητα να το δημοσιεύσουμε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Αναφέρεστε σε κάποιον άλλο, που ανάρτησε κάτι σε κάποιο άλλο ιστολόγιο και για κάτι που δεν έχουμε ούτε την γνώση, ούτε τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι έγινε...

Και από την στιγμή που δημοσιεύτηκε αλλού, δεν είναι δικό μας θέμα και υποχρέωση, αλλά του συγκεκριμένου ιστολογίου που έκανε το ρεπορτάζ.

Άρα εκεί θα πρέπει να στείλετε τα σχόλια σας!


2. Πολλές φορές λόγο κεκτημένης ταχύτητας να δημοσιεύσετε κάτι, κάνετε λάθη στο κείμενο σας τα οποία τα εντοπίζετε αργότερα (συμβαίνει και σε εμάς...).

Λογικό είναι και καλά κάνετε να μας στέλνετε την διόρθωση του κειμένου με νέο μήνυμα σας.

Πολλές φορές όμως το λάθος εντοπίζετε σε μια μόνο φράση ή σε μια μόνο παράγραφο.

Όταν πρόκειται μάλιστα και για μεγάλο κείμενο, καταλαβαίνετε την δυσκολία και τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τις διορθώσεις που θέλετε.

Καλά είναι λοιπόν όταν μας στέλνετε την διόρθωση να αναφέρετε συγκεκριμένα σε ποιο σημείο του κειμένου σας θέλετε να γίνει η απαραίτητη αλλαγή.

Αυτό βοηθά και εμάς να κάνουμε γρήγορα την διόρθωση, αλλά και εσάς να δείτε άμεσα διορθωμένο το κείμενο σας!

Ευχαριστούμε.

Από την "ΑΛΗΘΕΙΑ".