Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ : Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο 2ο χλμ της 15ης Επαρχιακής οδού Βρύας – Ρητίνης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στο 2ο χλμ της 15ης Επαρχιακής οδού Βρύας – Ρητίνης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πρόκειται να εφαρμοστούν από τις 10:00 π.μ. της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017 και μέχρι νεοτέρας, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.


Προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων στο 2ο χλμ της 15ης Επαρχιακής οδού Βρύας – Ρητίνης- έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας-και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, που κινούνται στο οδικό τμήμα της 15ης Επαρχιακής οδού Βρύας – Ρητίνης, από Βρύα προς Ρητίνη και αντίστροφα.

Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω της 4ης Επαρχιακής οδού Κατερίνης-Μοσχοπόταμου, μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος και των μικρών επιβατικών οχημάτων των κατοίκων της περιοχής (Δ.Κ. Βρύας και Δ.Κ. Ρητίνης) από παράπλευρη αγροτική οδό, που θα ξεκινάει νότια και δυτικά του οικισμού της Βρύας και θα καταλήγει μετά τη ζώνη των έργων που θα λειτουργήσει ως παρακαμπτήρια για όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.