Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τα γραφεία της στην Κατερίνη εγκαινίασε σήμερα το πρωί η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τα γραφεία της στην Κατερίνη εγκαινίασε σήμερα το πρωί η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Τα γραφεία της στην Κατερίνη εγκαινίασε σήμερα το πρωί η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας, παρουσία μελών, φίλων, της ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ αλλά και αντιπροσωπειών από άλλους νομούς. (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα).


Πριν ξεκινήσει την  ομιλία του ο πρόεδρος Ιωάννης Βελλής, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Γραμματέα του Συλλόγου Γιώργου Παναγιωτίδη.

Ο κ. Βελλής αναφέρθηκε στο ιστορικό του Συλλόγου, και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν ώστε η Ένωση να αποκτήσει την δικιά της στέγη.

"Οι συνταξιούχοι δεν ανεβαίνουν στα κάγκελα και ούτε πετάνε... μολότοφ και αυτό μερικοί στην κυβέρνηση το εξέλαβαν σαν αδυναμία και το εκμεταλλεύτηκαν" σημείωσε ο κ. Βελλής αναφερόμενος στα προβλήματα του κλάδου του.

"Γίναμε ο κουμπαράς κάθε υπουργού, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα τους από τις συντάξεις μας" συνέχισε ο κ. Βελλής.

"Αυτοί που έλεγαν ότι θα μας έδιναν 13η και 14η σύνταξη, τελικά μας έκοψαν δυο μισθούς! Μας απαγορεύουν να δίνουμε χαρτζιλίκι στα εγγόνια μας! (Είναι γνωστή η δήλωση του Υπουργού...). Ποια η χαρά του παππού να δίνει χαρτζιλίκι στα εγγόνια του και ποια η ντροπή όταν δεν έχει να δώσει..." συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας

"Ο δικός τους μισθός (των βουλευτών) είναι όσα παίρνουμε εμείς ολόκληρο τον χρόνο..." κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Βελλής και ζήτησε από όλους τους συνταξιούχους να στηρίξουν την Ένωση με την ενεργή παρουσία τους.

* Η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας αριθμεί περισσότερα από 200 εγγεγραμμένα μέλη με τις εγγραφές συνεχώς να αυξάνονται και τα νέα της γραφεία βρίσκονται επί τη οδού Εθνικής Αντιστάσεως 34.

*Αργότερα μπορείτε να δείτε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ολόκληρη την ομιλία του προέδρου της Ένωσης
















*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr