Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εντυπωσίασαν οι "Εκκλησιάζουσες" του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσίασαν οι "Εκκλησιάζουσες" του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Μάγεψαν και ξεσήκωσαν το όσους και όσες βρέθηκαν χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, οι "Εκκλησιάζουσες" του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης.


Η σκηνοθέτης Μαριάννα Γιαννακίδου έδωσε τις καλύτερες "Εκκλησιάζουσες" που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια και απόδειξη είναι το χειροκρότημα του κοινού, που έδειξε εντυπωσιασμένο με το έργο που οι μαθητές και μαθήτριες του Σ.Δ.Ε. Κατερίνης παρουσίασαν με άψογες ερμηνείες και επαγγελματισμό που θα ζήλευαν και οι ποιο έμπειροι πρωταγωνιστές.

Αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο ακόμα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σ.Δ.Ε. Κατερίνης και να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί πραγματικά μας εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους, την σκηνική παρουσία και την χωρίς λάθη απόδοση όσων διδάχτηκαν από την σκηνοθέτη Μαριάννα Γιαννακίδου.

Ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα σε μια μεγαλύτερη αίθουσα ή χώρο ώστε περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτό το υπέροχο έργο.

*Υπεύθυνες εκπαιδεύτριες: Ιωάννα Σκαρβελάκη και Σοφία Τερζοπούλου.

*Το φωτογραφικό υλικό (143 φώτο) το αφιερώνουμε στην σκηνοθέτη Μαριάννα Γιαννακίδου, στους μαθητές και μαθήτριες του Σ.Δ.Ε. Κατερίνης και όσους συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση.















































































































































 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr