Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017 η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.

29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017 η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί στο Επιμελητήριο Πιερίας όπου ανακοινώθηκε η διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017.




Στην συνέντευξη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και οι συνδιοργανωτές, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η φετινή έκθεση θα ξεπεράσει σε επιτυχία τις προηγούμενες.

"Από το 2009 που ξεκίνησε ο θεσμός της έκθεσης η απειρία μας έγινε εμπειρία". Δήλωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου και συνέχισε λέγοντας : " Από το 2012 η έκθεση Πιερίας αποφασίστηκε να γίνει και έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας και αποτελεί την δεύτερη σε σπουδαιότητα μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για το επιχειρείν".

Πέρσι 18.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν την περσινή Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ενοικίαση χώρου στην έκθεση θα κοστίζει 21 ευρώ το τ.μ. και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία.

Ενώ προβλέπεται φέτος η δημιουργία ενός χώρου απασχόλησης παιδιών (κάτι σαν παιδότοπος) για τις οικογένειες που θα επισκεφτούν την έκθεση.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης ενισχύουν την έκθεση με το ποσό των 15.000 ευρώ ο καθένας τους, ενώ το ποσό που θα επενδύσει το Επιμελητήριο Πιερίας αναμένεται να φτάσει τις 25.000 ευρώ.

*Η είδηση που βγήκε είναι ότι σε βάθος δυο ετών ο Δήμος Κατερίνης θα παραχωρήσει μόνιμο χώρο στην περιοχή που γίνεται η έκθεση (χώρος Εμποροπανήγυρης) στο Επιμελητήριο Πιερίας με την κατασκευή ενός μόνιμου εκθεσιακού χώρου ο οποίος θα περιλαμβάνει μια έκταση κλειστού χώρου 6-10.000 τετραγωνικών μέτρων όπου και θα υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιούνται εκθέσεις και εκδηλώσεις όλη τη χρονιά.


*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr