Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΥΖΩΝΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΥΖΩΝΩΝ
Έπειτα από άμεση παρέμβαση και ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του πολιτευτή και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ανδρέα Ν. Βέτσου, λύθηκε μέσα σε λίγες ημέρες ένα θέμα που λίμναζε επί μια δεκαετία περίπου και δυσφημούσε τη χώρα στο εξωτερικό και αφορά τη μέχρι πρότινος παντελή έλλειψη φωτισμού στο τμήμα Ευζώνων-Θεσσαλονίκης της ΠΑΘΕ...

αμέσως μετά την είσοδο των επισκεπτομένων τη χώρα και το μεθοριακό σταθμό Ευζώνων.

Ο εισερχόμενος κατά τις νυκτερινές ώρες στην Ελλάδα, αμέσως μετά τον έλεγχο της εισόδου του, αντιμετώπιζε στον κύριο εθνικό μας οδικό άξονα, την ΠΑΘΕ, πλήρες και βαθύ σκότος. Επί πολλά χρόνια, μολονότι υπήρχαν και υπάρχουν οι κίονες ηλεκτροφωτισμού, που στο παρελθόν φώτιζαν σε απόσταση μισού περίπου χιλιομέτρου εντός Ελληνικού εδάφους, την αρχή της ΠΑΘΕ, από προφανή αδιαφορία των πολιτικών προϊσταμένων του αρμοδίου υπουργείου, δεν είχαν αντικατασταθεί οι καμμένοι λαμπτήρες.

Μόλις ο κ. Βέτσος διαπίστωσε, ιδίοις όμμασι, το πρόβλημα, ανέλαβε την πρωτοβουλία για να επιλυθεί άμεσα, θέτοντας τούτο, με τη δέουσα ένταση και σοβαρότητα, υπόψη των αρμοδίων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, εκκινώντας από την αντίληψη ότι τη στιγμή που καταβάλλονται σκληρές προσπάθειες να αποτελέσει η πατρίδα μας πόλο έλξης επισκεπτών-τουριστών-επενδύσεων και να διευκολυνθούν οι μεταφορές, δεν είναι δυνατόν -όχι μόνον να παραλείπουμε να αναβαθμίσουμε τις πύλες εισόδου στη χώρα- να παραμελούμε κάτι που θεωρείται δεδομένο σε μια σοβαρή χώρα, να τη δυσφημούμε οι ίδιοι με τέτοιο φαιδρό τρόπο, όταν μάλιστα το κόστος φωταγώγησης από μερικούς λαμπτήρες θεωρείται και είναι ανάξιο λόγου έναντι των ωφελειών που υπάρχουν για την εθνική μας οικονομία και τη χώρα.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες οι ΑΝ.ΕΛ., στα πλαίσια της κυβερνητικής ευθύνης που τους αναλογεί, συναισθανόμενοι τον κρίσιμο εθνικό τους ρόλο, αντιμετωπίζουν και επιλύουν ζέοντα προβλήματα που διαιωνίζονταν επί σειρά ετών ή και δεκαετιών ακόμη, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση που κληροδότησαν στην παρούσα κυβέρνηση τα κόμματα του κ. Μητσοτάκη και της κ. Γεννηματά είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ και τα πολιτικά παρακολουθήματά της (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), αντί να σιγήσουν μπροστά στις τεράστιες ευθύνες τους για τα δεινά που επέφεραν στη χώρα, αντί, έστω τώρα, να αναλάβουν επιτέλους εθνικό ρόλο, επιχειρούν, όντες αμετανόητοι, να πλήξουν την παρούσα κυβέρνηση και ειδικότερα τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, εξυπηρετώντας ίδια μικροπολιτικά, αλλά και αλλότρια, φίλια στους ίδιους, ιδιωτικά συμφέροντα, και στοχοποιώντας επί σειρά ημερών τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.


Από το πολιτικό γραφείο του
ΑΝΔΡΕΑ Ν. ΒΕΤΣΟΥ
Πολιτευτή – Μέλους του Εθνικού Συμβουλίου
των Ανεξαρτήτων Ελλήνων