Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – Κ17 ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-4

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – Κ17 ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-4
Κάτω από την σκιά του Ολύμπου πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και συγκλονιστικές φάσεις και από τις δυο ομάδες οι οποίες είχαν στο ρόστερ τους μόνο νεανικούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Και οι δυο προπονητές παρουσίασαν ένα πλάνο βασιζόμενο σε νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεδίπλωσαν τις χαρισματικές τους ικανότητες με τέτοιο τρόπο που ικανοποίησαν όσους βρέθηκαν στο όμορφο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, απολαμβάνοντας τα όμορφα γκολ σε εκτέλεση και των δυο ομάδων.

Φυσικά το «παρών» έδωσαν και αρκετοί φίλοι και γονείς των δυο ομάδων που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου και έδειξαν ενθουσιασμένοι βλέποντας το φιλικό παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ υπό τις οδηγίες των τεχνικών επιτελείων ευχόμενοι όλοι η χρονιά να είναι πετυχημένη.

Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκε με τους:(προπονητής Κώστας Μυστακίδης), Κοκίτση Αλέξανδρος, Κατσάρας Στέφανος, Αλσέλα Ντεϊβι, Γκατζούνης Κων/νος, Πατζιάλας Κων/νος, Μαυρίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Κων/νος, Γκουτζούλης Κων/νος, Σκαμαγκάς Δημήτριος, Ελεσάι Δημήτριος, Ανδρέα Χάντρι, Δημητρίου Μάριος, Αμβροσιάδης Χάρης, Χολίδης Δημήτριος, Ραπτόπουλος Αντώνης.

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές για την ευγενή φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας. Σας ευχαριστούμε.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ