Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Εξιχνιάσθηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Πιερίας

Εξιχνιάσθηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Πιερίας
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σε διάστημα μερικών ωρών παραβίασαν καταστήματα, όχημα και αποθήκη αφαιρώντας αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 7 περιπτώσεων κλοπών και απόπειρες κλοπών, που έγιναν την 12 Σεπτεμβρίου 2017 σε περιοχές της Πιερίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν από τα ξημερώματα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 12-9-2017, συνολικά τρία καταστήματα και μία αποθήκη σε περιοχές της Πιερίας και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά, πακέτα τσιγάρων και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.200 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Επίσης το ίδιο διάστημα στις παραπάνω περιοχές, παραβίασαν ακόμη δύο καταστήματα και ένα όχημα, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.