Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιός διοικεί αυτόν τον Δήμο;

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην συζήτηση για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στις Τ.Κ. Σεβαστής, Κούκου, Νέας Τραπεζούντας, Κάτω Αγίου Ιωάννη και Τριλόφου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Τραπεζούντας Λεωνίδας Ζανέτας κατηγόρησε συλλήβδην όλη την αντιπολίτευση ότι δεν έκανε τίποτα για τις διακοπές νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή το τελευταίο χρόνο!

Μάλλον ο κ. Ζανέτας δεν έχει καταλάβει ότι την διοίκηση στο Δήμο ασκεί η παράταξη του κ. Χιονίδη με την οποία εκλέχθηκε τοπικός σύμβουλος.
Ζήτησα από τον κ. Ζανέτα να ανακαλέσει καθώς ένιωσα θιγμένος και προσβεβλημένος από την τοποθέτησή του. Και αυτό γιατί στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 είχα υποβάλει
ερώτηση για το θέμα των πολυήμερων διακοπών και την κακή ποιότητα νερού. Ο δήμαρχος κ. Χιονίδης απάντησε πως η δημοτική αρχή έκανε υδρογεώτρηση στον Κάτω Αγιάννη η οποία θα είναι εφεδρική πηγή τροφοδοσίας νερού για
την Τραπεζούντα και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον.
Τις ευθύνες λοιπόν για τις διακοπές νερού στην Τραπεζούντα ο κ. Ζανέτας να τις αναζητήσει στον εαυτό του, στον κ. Χιονίδη και στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Δρούγκα που τα τελευταία χρόνια δεν έλυσαν το πρόβλημα υδροδότησης της Νέας Τραπεζούντας και έπρεπε να φτάσει το θέμα στον εισαγγελέα για να πάρει το δρόμο της επίλυσής του.


Φάκας Γιάννης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος