Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΤΙΜ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 1-4 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΒΡΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι παρουσίασε πλούσιο θέαμα και όμορφα γκολ σε εκτέλεση κερδίζοντας με 1-4 την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ για τη διοργάνωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και ικανοποίησε αγωνιστικά και τακτικά πλήρως όσους βρέθηκαν στο όμορφο γήπεδο της Βροντούς και κάτω από τη σκιά του Ολύμπου. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα απέναντι σε μια νεανική και φιλότιμη αγωνιστική ομάδα δείχνοντας πως είναι ετοιμοπόλεμοι για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά και δίπλα-δίπλα οι φίλαθλοι των δυο ομάδων δίνοντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο όμορφο γήπεδο της Βροντούς, στιγμές που βοηθούν και προάγουν την αθλητική κουλτούρα και παιδεία. Οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων αποχώρησαν ικανοποιημένοι αφού απόλαυσαν πλήρως τις προσπάθειες και των δυο ομάδων. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά για την ευγενή και άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΟΥ Βροντού και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας. Ευχαριστεί επίσης την ΕΠΣ Πιερίας και τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Λαφατζή Κων/νο, Αναστασιάδη Ιερόθεο, Γερμανό Ζαχαρία. Γενικά η ομάδα της Κατερίνης έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενοι πολλά για το μέλλον της ομάδας. Τα τέρματα σημείωσαν οι: 0-1Κτιστόπουλος στο 35΄, 0-2 Κτιστόπουλος στο 50΄, 0-3 Κυριλλίδης στο 57΄, 0-4 Γκουντρουμπής στο 83΄και το 1-4 ο Σαββίδης στο 85΄. Σε τρεις φάσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρήκαν τα δοκάρια του Παπαχρήστου ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις.


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους εξής: (προπονητής, Νίκος Θεοδοσιάδης), Τσιαμπέρας (Ράντος), Σαμανίδης, Τουλκερίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κοκονόζι(Λαμπίρης), Κραγιόπουλος, Κωστίκος(Καρτσαμπάς), Κτιστόπουλος(Γκουντρουμπής), Κατσιαμήτας. Στην 18άδα συμμετείχαν και οι: Καραγκούνης, Γούτσιος, Καταχιώτης.
 Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥ αγωνίστηκε με τους: Προπονητής(Τάσος Τσανούσας), Παπαχρήστος Η. Γκόρτσος Κ.(Καλαϊτζής Δ.), Περδίκης Κ., Γκολέμας Γ., Περδίκης Η., Βελώνης Δ., Μπάκουρας Ι., Νούλας Δ.(Νούλας Τ.), Περδίκης Κ.(Πανωλής Ι.),ΣαββίδηςΝ., Τσιμήτρης Μ.(Μακρίδης Δ.). Στην 18άδα συμμετείχαν και οι: Καλαϊτζής Ν., Τσιμήτρης Ι., Βάιας Γ.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ