Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ε.Ε.Ε.Κ. « …γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω…»

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ε.Ε.Ε.Κ. « …γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω…»
Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης από τον κόσμο της Πιερίας έτυχε η εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης που διοργάνωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης.

Ένα μεγάλο ¨ευχαριστώ¨ στις εκατοντάδες συμπολιτών μας για τη στήριξη της προσπάθειάς μας που κατορθώνει να ¨ανθίζει¨ σε μια δύσκολη περίοδο, αποδεικνύοντας πως η συστράτευση για την υπεράσπιση των αξιών μας μπορεί και καταφέρνει να ευδοκιμεί.

Μαζεύτηκαν εκατοντάδες σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν άμεσα στις άπορες οικογένειες του τόπου μας.

Για την εκδήλωση αυτή ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, την αντιδήμαρχο κυρία Πιπίτσα Μακρίδου, καθώς επίσης και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης και τον Πρόεδρό του κ. Θεόδωρο Παυλίδη, που αγκάλιασαν και στήριξαν αμέσως την εκδήλωση.


Ευχαριστούμε επίσης την Εστία Πιερίδων Μουσών και ιδιαίτερα τον πραγματικά ξεχωριστό μαέστρο κ. Ευθύμη Μαυρίδη , τη Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου ¨Ι. Σακελλαρίδης¨, τους ταλαντούχους μουσικούς και σολίστες, τον αφηγητή των κειμένων κ. Γιώργο Χανδόλια, τους χορηγούς μας και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Ιδιαίτερη μνεία αισθανόμαστε να κάνουμε προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεώργιο, τον οποίο τιμούμε κι ευχαριστούμε για την παρουσία και το λόγο του.

Η αγάπη κι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς μας.

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ε.Ε.Ε.Κ.