Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Με δυο μετάλλια (χρυσό και αργυρό) στις αποσκευές της επέστρεψε στην Ελλάδα η κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Κούρτη από την Κωνσταντινούπολη όπου συμμετείχε ως μέλος τις Εθνικής μας Ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10/9 στον Κεράτιο Κόλπο.



Η Κατερίνα Κούρτη αγωνίστηκε το Σάββατο, πρώτη ημέρα των αγώνων, στο διπλό σκιφ κορασίδων όπου με την συναθλήτριά της Αθανασία Μάκου (ΝΟΙ), κατέκτησαν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας.

Την Κυριακή μαζί με τις Μάκου Αθ.(ΝΟΙ), και Μπροσοβάνα Κ., Νόνη Ισμ. (ΝΟΒΑ) συμμετείχαν στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ κορασίδων κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας 2ο το πληρώματα της Τουρκίας και στην 3η θέση τη Ρουμανία.


Με την ολοκλήρωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, η Εθνική μας Ομάδα που φέτος εμφανίστηκε πολύ δυνατή, βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πρόσθεσε δύο ακόμη Βαλκανικά μετάλλια, στα δεκάδες που κοσμούν την τροπαιοθήκη του ιστορικού σωματείου.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Κώστας Καρυώτης δήλωσε εκ μέρους της Διοίκησης: «Ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα Κούρτη, στις συναθλήτριες της και σε όλη την Ελληνική Ομάδα! Μεγάλη Τιμή να προσφέρεις στην Χώρα σου ένα Χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα! Μέγιστη τιμή να κυματίζει η Γαλανόλευκη απέναντι από την Αγία Σοφία! Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους προπονητές του ΝΟΚΑΤ Γιώργο Μπικογιάννη και Κατερίνα Φυτοπούλου. Όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ευχόμαστε στην Κατερίνα Κούρτη καλή συνέχεια.»


Τα συγχαρητήριά του στην Βαλκανιονίκη έδωσε και ο προπονητής του ΝΟΚΑΤ Γ.Μπικογιάννης που πρόσθεσε «Αυτή η νίκη της Κατερίνας έρχεται ως δικαίωση της προσπάθειά της μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι αποτελεί το ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης αθλητικής πορείας. Παρά το ότι είναι η πρώτη χρονιά στην κατηγορία της οι επιδόσεις της είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.»


Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.