Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ προς τον Δήμο Κατερίνης.

Οι διευθυντές και οι σύλλογοι διδασκόντων του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δήμο Κατερίνης για τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης φθορών και προμήθειας εξοπλισμού που έγιναν εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους.


Ειδικότερα με ευθύνη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης και υπό τον συντονισμό του προέδρου της κ. Χρυσόστομου Κυραϊλίδη έγιναν στο σχολικό συγκρότημα όλο το προηγούμενο διάστημα εργασίες επισκευής των εσωτερικών κουφωμάτων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις, τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα τύπου led σε αίθουσες διδασκαλίας και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, έγινε ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τοποθετήθηκαν βιντεοπροβολείς σε αίθουσες διδασκαλίας και εξασφαλίστηκε το αναγκαίο αθλητικό υλικό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Επιπλέον δόθηκε η διαβεβαίωση για την ανακατασκευή των τουαλετών του γυμνασίου σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και την ενίσχυση των δύο σχολικών μονάδων με πρόσθετο ψηφιακό υλικό. Επιπροσθέτως με παρέμβαση της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κ. Φωτεινής Καρασερίδου καθαρίστηκαν οι εξωτερικοί χώροι του κτιριακού συγκροτήματος κι έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια και υγιεινή των μαθητών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των δύο σχολικών μονάδων.

Θεωρούμε ότι παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία οι υπηρεσίες του δήμου Κατερίνης στηρίζουν ενεργά την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και παρεμβάσεις σαν αυτές που περιγράφηκαν παραπάνω αποδεικνύουν έμπρακτα την προτεραιότητα που δίνεται στην ποιοτική εκπαίδευση των νέων της περιοχής μας. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε την ανάλογη στήριξη έτσι, ώστε να διασφαλιστεί η ισότητα των ευκαιριών στην εκπαίδευση και να ενισχυθεί το οικοδόμημα της παιδείας στην πατρίδα μας.

Οι Διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος
Γυμνασίου Κορινού ΓΕ.Λ. Κορινού 
Πούτης Ιωάννης Βουλγαρίδης Ευλάμπιος