Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Η ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ» ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 2017-2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Η ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ» ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 2017-2018
Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας προκηρύσσει μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας».

Ο Διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων των «Αικατερινίων» και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.


Όλα τα έργα θα σχεδιαστούν αποκλειστικά σε καμβά διαστάσεων 30 Χ 40 που ήδη έχει προμηθευτεί το Γραφείο Νεότητας, τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να παραλάβουν δωρεάν από το Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος».

Όλα τα έργα θα εκτεθούν σε ειδική για το σκοπό έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος» και θα είναι ανοικτή για το κοινό της πόλης μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό ενθύμιο, ενώ τα τρία καλύτερα έργα θα βραβευτούν από Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας.

Οι υπεύθυνοι κατηχητές παρακαλούνται το αργότερο μέχρι 20 Νοεμβρίου 2017 να καταθέσουν τα έργα ομαδικά (αν υπάρχει δυσκολία ας τα φέρουν οι μαθητές προσωπικά) στο Γραφείο Νεότητας. Στην πίσω πλευρά του έργου και εντός εσώκλειστου φακέλου να αναγραφούν: το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος μαθητή ή μαθήτριας, η τάξη φοίτησης, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί του/της, και η Κατηχητική Σύναξη στην οποία ανήκει. Έξω από το φάκελο να Αναγραφεί μόνο γραφεί η βαθμίδα εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).

Με χαρά θα αναμένουμε την συμμετοχή των παιδιών!

Από το Γραφείο Νεότητας